گاوها چه میزان آب مصرف می کنند؟

برای اینکه بدانیم میزان مصرف روزانه گاوهای گوشتی به چه اندازه است می بایست عوامل متعددی را در نظر بگیریم که می توان به بعضی از آن ها اشاره کرد که شامل: نوع نژاد،سایز بدن، دمای محیط، شرایط بدن، نوع تغذیه و میزان نمک مصرفی می باشد .معمولا می گوییم هر اندازه دارای جثه بزرگتری باشد، میزان غذا و آب مورد نیاز او بالاتر می باشد.به عنوان مثال: گاوهای گوشتی و جوان از گاوهای بالغ تر آب بیشتری مصرف می کنند. علاوه بر این میزان غذای مصرفی در مقدار آب مورد نیاز تاثیر به سزایی دارد.
به سادگی می توان گفت گاوهایی که از علوفه سبز و مرطوب تغذیه می کنند، نسبت به گاوهایی که از علوفه خشک استفاده می کنند، آب کم تری مصرف می کنند. به دلیل اینکه  آبی که در مواد غذایی موجود است به سادگی  می تواند آب بدن دام ها را رفع نماید.از عوامل دیگر که می توان به آن اشاره کرد این است که  مصرف آب نیز به درجه حرارت بدن و دسترسی به آب بستگی دارد.البته که  دام های شیری که به طور روزانه از آب بیشتری  استفاده می کنند، در مقابل میزان شیر تولیدی آنها افزایش می یابد.
و در مقابل می توانیم شاهد این موضوع باشیم که کمبود آب مصرفی در مقدار شیرتولید شده ظاهر خواهد شد. و اینکه اگر آب مصرف گاو ولرم باشد دام آب بیشتری مصرف می کند.با در نظر گرفتن حجم شکمبه گاو ها این حیوانات شیرده می توانند آب را در شکمبه ذخیره کنند و دو یا سه روز بی آبی را تحمل کنند.این ویژگی گاوها برای دوره ای است که هوایگ رو او را آزار ندهد .پس به طور قطع می توان گفت هوای گرم مقاومت گاو را کاهش می دهد.

 


بررسی جنبه های فیزیکی و شیمیایی الياف موثر بر میزان عملکرد گاوهاي شيري

گاوهای شیرده به مواد خوراکی الیافی در جیره احتیاج دارند اما می توان گفت برای تعریف الیاف مورد نیاز می بایست یک سری اطلاعات در مورد خصوصیات شیمیایی و فیزیکی اجزای آنها داشته باشیم که این نیاز را برطرف می سازد.جهت برطرف نمودن نیاز گاوهای شیرده پر تولید به انرژی این کار را کرده اند که  جیره ها معمولا از مقادیر عمده ای از کنسانتره و علوفه با میزان کیفیت بالایی که حاوی مقادیر نسبتا کمی الیاف هستند تشکیل شده اند، اما جهت حفظ عمل طبیعی شکمبه و درصد چربی شیر لازم است بخش عمده ای از الیاف از علوفه های خشبی را تامین کنیم.یکی از منابع اصلی جیره گاوهای شیری کربوهیدرات ها می باشند ودر حقیقت معیار به حداکثر رساندن میزان  پروتئین می تولیدی و حفظ عمل شکمبه به  میزان استفاده از کربوهیدرات ها در جیره است  و عملا ویژگی اصلی هیدرات های کربن تامین انرژی خالصی می باشد که برای نگهداری و تولید شیر آن را استفاده می کنند.

سایت چارپا یکی از سایت هایی می باشد که به شما این امکان را می دهد تا در کمترین زمان ممکن بتوانید دام و یا حتی محصول مورد نظر خود را تهیه کنید.


charpa میزان ,گاوهای ,مصرف ,مورد ,توان ,علوفه ,مورد نیاز ,گاوهای شیرده ,بیشتری مصرف ,گاوهای گوشتی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

گلدوزی کامپیوتری شهدا دکتر فرامرز صفایی پیروز معرفی کالا فروشگاهی هر چی بخوای هست شرکت خدماتی آذر دشت ارم